Kristiine Miilen jätkab Soomes hea hooga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiine Miileni on koduklubi Rovaniemi WoVo üks liidreid.
Kristiine Miileni on koduklubi Rovaniemi WoVo üks liidreid. Foto: Rovaniemi WoVo

Soome meistriliiga põhiturniiri viiendana lõpetanud Kristiine Miileni koduklubi Rovaniemi Woman Volley kaotas kolme võiduni peetava veerandfinaalseeria avavaatuses LP Kangasalale, kuid sai seejärel kaks võitu.

Veerandfinaalseeria esimeses kohtumises põhiturniiri kolmandale võistkonnale LP Kangasalale võõrsil 0:3 kaotanud Rovaniemi Woman Volley suutis laupäeval ja pühapäeval kodusaalis peetud kaks vastasseisu 3:2  tulemusega võita ning jõudis ühe võidu kaugusele poolfinaalist. Kõigis kolmes nimetatud mängus koduklubi resultatiivseimaks tõusnud Kristiine Miileni arvele märgiti 10, 26 ja 24 punkti.

«Kangasalas olime liiga närvis ja krampis ning see takistas meil oma tasemel mängu näitamast. Kodus pidasime kaks ülipingelist ja rasket viiegeimilist mängu. Kui esimese kohtumise viienda geimi saatuse otsustasid kaks vastastele antud punast kaarti, siis pühapäevane võit tuli suurepärase publiku ja emotsioonide abiga,» võttis Miilen senise seeria kokku.

Viljandi spordikooli kasvandik rõhutas, et ees ootavatel võõrsil peetavad mängud tulevad väga rasked, kuid ta oli veendunud, et hea esinemisega on võimalik poolfinaali jõuda.

Veerandfinaalseerias 60 punkti kogunud Kristiine Miilen on nimetatud näitajaga liiga paremuselt teine mängija. Põhiturniiril kogus ta kümnendana 373 statistilist punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles