Jents: «Olukord paraneb!»

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna tänav
Lõuna tänav Foto: Gert Kiiler

Viljandi linnapea Kalle Jentsi sõnul tegid vähemalt kuue firma töömehed jõulude ajal kõvasti tööd ning selle tulemusena on suur hulk lund linnast välja veetud.

«Seis on ikka palju parem kui 25. detsembri hommikul,» hindas Jents linnatänavate seisukorda täna hommikul.

Esimese jõulupüha hommikul sõitis Jents koos ühe teise linnavalitsuse liikmega ATV-ga mööda Viljandit ja nentis, et siis oli olukord päris kole. «Linnas üritas sõita mõni üksik auto ja inimesed rookisid oma ukseesist,» meenutas ta.

Seejärel kutsus Jents kokku linnavalitsuse, kes kuulutas linnas välja eriolukorra. «Situatsioon oli lihtsalt eriline,» põhjendas ta. Eriolukorras said linnajuhid teha kiireid otsuseid ning kutsuda linnatänavaid koristavale Veolia Keskkonnateenistusele appi teisi firmasid ning maksta neile tehtava töö eest.

Samas tunnistas Jents, et olukord linnas pole sugugi veel korras, ning palus nende tänavate elanikel, kus lumi on endiselt lükkamata, endast linnavalitsusele teada anda. «Näiteks hommikul tuli info, et Väike-Kaare tänav on väga halvas korras,» sõnas ta.

Lisaks palus Jents mõistmist ka jalakäijatelt, et nad ei astuks ülekäiguradadel julgelt sõiduteele, sest autojuhid ei pruugi inimest kõrgete vallide taga märgata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles