Karjäärinõustajad aitavad noortel valikuid teha

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Rajaleidja karjäärinõustajad Katrin Lõhmus (paremal) ja Jane Ivanova tutvustasid Viljandi gümnasistidele vajalikke ameteid, millega tulevikus kodumaal leiba teenida.
Viljandi Rajaleidja karjäärinõustajad Katrin Lõhmus (paremal) ja Jane Ivanova tutvustasid Viljandi gümnasistidele vajalikke ameteid, millega tulevikus kodumaal leiba teenida. Foto: Ene Nobel

Kevad toob kaasa koolilõpetamise ja kohustab noori tähtsaid eluvalikuid langetama. Selle juures pakuvad tuge karjäärinõustajad.

Viljandi gümnaasiumis leidis 17. märtsil aset karjääripäev. Kohale olid kutsutud mitme Eesti kutse- ja kõrgkooli esindajad. Teiste seas andsid nõu töötukassa ja Viljandi Rajaleidja karjäärinõustajad.

30 noort kogunesid Rajaleidja karjäärinõustajate Jane Ivanova ja Katrin Lõhmuse töötuppa, kus tutvustati ameteid, millega on võimalik Eestis leiba teenida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles