Raamat õpetab tantsima

Margus Haav
, Sakala ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Sööt õpetab oma loengutes tantsutudengitele loovmängu, loovtantsu ja tantsudidaktikat ning on tantsuõpetaja praktika juhandaja. Laste ja noortega töötamise kogemuse on andnud talle töö Viljandi vaba waldorfkooli liikumisõpetajana ja Oma stuudio tantsuõpetajana. Ta on teinud erialaseid täienduskoolitusi täiskasvanutele, avaldanud raamatu «Loovmäng», olnud Eesti tantsuhariduse liidu juhatuse esimees ning tantsu ja tantsulise liikumise ainekavade üks autoreid.
Anu Sööt õpetab oma loengutes tantsutudengitele loovmängu, loovtantsu ja tantsudidaktikat ning on tantsuõpetaja praktika juhandaja. Laste ja noortega töötamise kogemuse on andnud talle töö Viljandi vaba waldorfkooli liikumisõpetajana ja Oma stuudio tantsuõpetajana. Ta on teinud erialaseid täienduskoolitusi täiskasvanutele, avaldanud raamatu «Loovmäng», olnud Eesti tantsuhariduse liidu juhatuse esimees ning tantsu ja tantsulise liikumise ainekavade üks autoreid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Peagi ilmub Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia tantsupedagoogika lektori Anu Söödi teine raamat «Loovtants. Tantsu baaselemendid.» 

See on käsiraamat, mis annab ülevaate loovtantsu õpetamise põhitõdedest ja taustainfost ning aitab selgitada, kuhu see süsteem tantsuhariduses asetub. Lisaks leiab raamatust 16 konkreetsel tantsuelemendil rajanevat tundi, mis omakorda sisaldavad suurt hulka ülesandeid ja harjutusi ning rohkesti ideid ja võimalusi, kuidas tantsu ja selle baaselemente loovalt õpetada.

Viljandis esitletakse raamatut 23. märtsil kell 13 pärimusmuusika aidas festivali «Oma lugu» ajal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles