Viis Viljandi ettevõtet läheb täna Jõhvi messile töötajaid otsima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viis Viljandi ettevõtet osaleb täna Jõhvi kontserdimajas korraldataval töömessil, et pakkuda Ida-Virumaa tööotsijatele oma vabu ametikohti.

Viljandis tegutseb mitu eksportivat tööstusettevõtet, kelle kasvuplaanid näevad ette kokku mitmesaja uue töötaja leidmist. Et nii linnas kui maakonnas töökäsi napib, otsustas linnavalitsus koos viie kohaliku ettevõttega minna lisatööjõudu otsima Eesti suurima tööpuudusega maakonda Ida-Virumaale. Jõhvi messil osalevad Viljandist osaühing Delux ning aktsiaseltsid Viljandi Aken ja Uks, Mivar-Viva, Toom-Tekstiil ja Hansa Candle.

Viljandi linnapea Ando Kivibergi sõnul on selline linna ja ettevõtete koostöö mitmes mõttes erakordne. «Minu teada ei ole ühegi omavalitsuse tööandjad nii konkreetselt ja koordineeritult Ida-Virumaalt uusi inimesi otsimas käinud. Viljandi ettevõtted ja linn tervikuna soovivad kasvada ja areneda ning selleks on meil tublisid inimesi juurde vaja.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles