«Sakala» jõulukorv sattus Imavere kanti

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaal Imavere vallas elav Tiiu Kangur oli kõige kaugemalt pärit ja ühtlasi esimene õnnelik võitja, kes oma jõulukorvile järele tuli.
Järvamaal Imavere vallas elav Tiiu Kangur oli kõige kaugemalt pärit ja ühtlasi esimene õnnelik võitja, kes oma jõulukorvile järele tuli. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Sakala» loosis oma tellijate vahel välja kümme jõulukorvi, millest esimene läks Tiiu Kangurile, kes elab Järvamaal Imavere vallas.

Kolmapäeval kella 14-st oli võitjatel võimalik korvile toimetusse järele tulla. Esimesena astus uksest sisse kõige kaugemalt, naabermaakonnast Järvamaalt kohale sõitnud Tiiu Kangur.

«Me oleme tegelikult Vana-Karistest pärit, aga kolisime siit umbes 45 aastat tagasi ära,» rääkis Kangur, miks ta Viljandimaa lehte tellib. Kuigi kodus käivad ka «Järva Teataja» ja «Maaleht», loeb kunagine viljandimaalane «Sakalat» ikka suure huviga.

Tiiu Kangur rääkis, et käib suviti kunagist kodukanti uudistamas ning vahel satub koos vennaga ka Viljandi turule. Niisama linna peal polnud nad enne eilset aga juba aastakümneid jalutanud.

Võidetud jõulukorvis leiduva toidukraami lubas Kangur kindlasti pühade ajal peolaual ära kasutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles