Kantreküla tänavate remont mahub plaani osaliselt

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu maantee algus paistab Viljandi külalisele üpris kole koht: auklik sõidutee, puuduv kõnnitee, kehv tänavavalgustus.
Pärnu maantee algus paistab Viljandi külalisele üpris kole koht: auklik sõidutee, puuduv kõnnitee, kehv tänavavalgustus. Foto: Elmo Riig

Kui kõik pingereas Kantreküla tänavate remondi ees olevad plaanid saaksid toetust soovitud mahus, jääks Pärnu maanteele kõnnitee ning nelja suure magistraaliga piirneva tänava remondiks järele miljon eurot vähem kui linn on küsinud.

Viljandi linnajuhid tahaksid saada vähemalt 2,3 miljonit eurot abiraha, et ehitada uus kergeliiklustee ning remontida täielikult Metsküla tee algus ning Planeedi, Pargi ja Tähe tänav.

Miljonist eurost ilmajäämine oleks linnale suur hoop, sest juba praegu on selge, et kõige olulisema ehk Pärnu maantee sõidutee remondiks konkurentsivõime toetamise kavast abi ei saa. Esialgse kava kohaselt tahab linn aga sellegi töö ära teha ja selleks on vaja leida sajad tuhanded eurod oma napist rahakotist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles