Mäeltküla tööstuspark koondaks 17 firmat ja looks 300 uut töökohta

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mäeltküla tööstuspargi eestvedaja Hellar Mutle (esiplaanil) on korduvalt käinud oma ideed omavalitsusjuhtidele selgitamas ning tema esitatud põhjendused mõjunud veenvalt.
Mäeltküla tööstuspargi eestvedaja Hellar Mutle (esiplaanil) on korduvalt käinud oma ideed omavalitsusjuhtidele selgitamas ning tema esitatud põhjendused mõjunud veenvalt. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viiratsi külje alla kavandatava Mäeltküla tööstuspargi ideega on liitunud 17 ettevõtet, kelle seas on nii tootmisettevõtteid kui vahendusfirmasid.

Praegu töötab neis ettevõtetes kokku 60 inimest, aga pargi loomise järel peaks töötajate arv kerkima üle 100. Parki loova vallavalitsuse hinnangul peaks park kokkuvõttes tooma piirkonda lisaks koguni 300 uut töökohta.

Vald lubab, et järgmise seitsme aasta jooksul luuakse Mäeltkülas 5 uut ettevõtet ja antakse välja hoonestusõigus 20-le hektarile. Loodud on ligi 300 töökohta keskmise töötasuga 1176 eurot kuus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles