Kümme Eesti tugevamat kadetti jagasid pealinnas turniiril kohti

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Põru
Getter Põru Foto: Elmo Riig / Sakala

Läinud laupäeval Tallinnas peetud Eesti kadettide TOP-10 turniirile kutsutute seas oli kaks Viljandi spordikooli õpilast: tabelis kolmanda paigutusega Rivo Saaremäe ja tütarlastest üheksanda asetusega Getter Põru.



Viljandi lauatenniseklubi juhi Peeter Allikoja sõnul läks mõlemal pealinnas hästi, ehkki esikolmikusse nad ei jõudnud. Getter Põru lõpetas turniiri kaheksandana, Rivo Saaremäe sai kokkuvõttes neljanda koha.



Rivo Saaremäe oli üks kolmest mängijast, kes kogusid seitsme võidu ja kahe kaotusega 16 punkti. Niinimetatud surnud ringis tuli tal rahulduda neljanda kohaga.



«Positiivne on näiteks see, et Rivo oli turniiril ainus, kes suutis alistada võitnud Toomas Libenet Narvast,» lisas Peeter Allikoja.



Tütarlaste turniiri võitis täiseduga narvalanna Valeria Petrova. Kaheksandaks tulnud Getter Põru teenis turniiril kaks võitu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles