Treener: kaotusest on palju õppida

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleviku duubelmeeskonna treener Aivar Lillevere.
Tuleviku duubelmeeskonna treener Aivar Lillevere. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval sai Viljandi Tuleviku duubelkoosseis Eesti jalgpalli karikavõistluste kaheksandikfinaalis Tallinna FC Levadialt 10:0 nahutada, kuid treener Aivar Lillevere seda katastroofiks ei pea.


«Sel kaotusel on ka positiivne külg: nägime, kuhupoole peame püüdlema,» põhjendas ta.


Koduväljakul mänginud viljandlastelt võisid Lillevere sõnul võitu oodata ehk vaid nende tulihingelised poolehoidjad. «Meeskondade taseme vahe oli liiga suur — olid ju meie vastas ikkagi Eesti viimaste hooaegade tippklubi elukutselised jalgpallurid, meie koosseisus on aga enamikus koolipoisid ja amatöörmängijad.»

Aivar Lillevere tõdes, et vastane oli viljandlastest üle igas mänguelemendis.

«Teise mängutaktika korral oleks meile ehk mõni värav vähem löödud, aga mida me mängijate umbkaitsesse istutamisega võitnud oleksime?» arutles ta.

Pühapäeval kell 17 jätkab Tuleviku II koduväljakul meistrivõistluste teise liiga Lõuna-Lääne grupi mänguga.

«Ees seisab omamoodi Viljandi derby, sest Nõmme JK United kubiseb siit pärit mängumeestest,» nentis Lillevere.

Neli vooru enne meistrivõistluste lõppu on Tuleviku II 42 punktiga oma grupis kolmandal positsioonil. «Üritame oma kohta veel parandada,» lausus treener.

Teisel kohal paiknev Nõmme JK United on viljandlastest nelja punkti kaugusel ning turniiritabeli liidril, Tartu FC Santosel on 48 punkti.

Teise liiga samas grupis kaasa tegeval FC Tarvastu meeskonnal on kirjas 27 punkti ning need paigutavad ta 14-realises tabelis 11. kohale. FC Tarvastu kohtub pühapäeval liiga 23. voorus Türi linnastaadionil sealse Ganvix JK-ga. Kodusel Soe asula staadionil on tema järgmine mäng 5. oktoobril Kernu JK Kadakaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles