Ministri allkiri ajas ajakirjaniku segadusse

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Suurmägi
Marko Suurmägi Foto: Marko Saarm / Sakala

PAARIKÜMNE ajakirjanikuna töötatud aasta jooksul olen teinud oma lugudes nii mõnegi vea. Osa neist on piinlikud, osa kurvaks tegevad ja mõned ka naljakad. Aga sellist viga, mis juhtus teisipäevases Sakalas, kus ma teatasin Viljandis peatselt algavatest suurtest teetöödest, polnudki nagu varem juhtunud. See on minu karjääri kõige segasem viga. Lõpuks lihtsalt polnudki päris selge, milles täpselt see seisnes.

Mis siis juhtus?

Pärast seda, kui olin avastanud dokumendi, millele oli allkirja andnud riigihalduse minister Arto Aas ning milles oli juttu Viljandimaa 12 suurest ehitusest ja nende tarvis antavast toetusrahast, asusin rahandusministeeriumist kommentaare hankima. Avalike suhete osakonna vahendusel esitasin ministrile kaks küsimust: kas toetuste eraldamised on lõplikud ning kuidas parandab ratta- ja sõiduteede ehitamine Viljandi konkurentsivõimet?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles