Toiduaidas räägitakse kanadest ja munadest

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmeaastane Piibe Põld õpetas mullu suvel Viljandis Tartu tänava koduaias kaheaastasele sugulasele Jete Kaurile, kuidas pesast munade korjamine käib.
Kolmeaastane Piibe Põld õpetas mullu suvel Viljandis Tartu tänava koduaias kaheaastasele sugulasele Jete Kaurile, kuidas pesast munade korjamine käib. Foto: Kiti Põld

10. märtsil korraldab Viljandimaa toiduvõrgustik OTT Viljandi toiduaidas teemapäeva «Kõik munadest ja talu kodulindudest».

Kell 15.30 jagavad linnukasvatajad vastastikku kasulikke kogemusi. Tulevad need, kes juba kasvatavad kodulinde või on mõelnud seda tegema hakata. 

Viljandi OTT-i eestvedaja Anu Johani ütles, et huvilisi üle Eesti on registreerunud juba poolsada. Kahjuks ei saa kõik soovijad Viljandisse tulla ja korraldajatele on tehtud ettepanek, et selliseid päevi korraldataks ka teistes regioonides. Edaspidi ongi kavas seda teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles