Kirevad müüjad püüavad pilke

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõukogude ajast pärit naistepäeva puhul tollastesse trendirõivastesse krimpleenkleitidesse riietatud müüjannad ootavad ostjaid.
Nõukogude ajast pärit naistepäeva puhul tollastesse trendirõivastesse krimpleenkleitidesse riietatud müüjannad ootavad ostjaid. Foto: Elmo Riig

Täna on naistepäev. Centrumi ärikeskuses asuvas osaühingu Floreas lillepoes püüavad lisaks kaunitele õitele pilku floristid, kes kannavad värvikirevaid krimpleenkleite koos sobivat tooni sukkpükste ja ehetega. Sel moel püüavad müüjannad aasta kõige tihedamat tööpäeva endale lõbusamaks muuta.

Kui eelmise aasta naistepäeval riietusid sama poe lillemüüjad roosasse, siis tänavu otsustasid nad vaadata oma esivanemate riidekappi. Florist Monika Liivamägi ütles, et sedasi on leti taga rõõmsam toimetada, lisaks poetab iga teine ostja mõne soojendava komplimendi. Juhtub ka seda, et mõni klient ostab mitu lille, millest ühe õie kingib müüjale.  

Juba eile suuremate jõududega lilli kimpudesse sättinud krimpleenkleitides floristid tunnistasid, et on naistepäeva õhtuks arvatavasti nii väsinud, et seda suurt tähistada ei jõuagi. «Väike šampus ehk ikka,» ütles Kadri Nõmmik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles