Langenud puud loovad teed värskenduskuuriks

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile pärastlõunal andsid Lastepargi Maramaa puiestee poolses servas hiljutistest raietöödest tunnistust palgiriidad.
Eile pärastlõunal andsid Lastepargi Maramaa puiestee poolses servas hiljutistest raietöödest tunnistust palgiriidad. Foto: Elmo Riig

Viljandi Linnahooldus võttis hiljuti Lastepargis maha hulga puid, mis maastikuarhitektide ja dendroloogide hinnangul olid ülearused või ohtlikud. Samas pole selgust, millal rääma jäänud koht tervikuna võiks värske väljanägemise saada.

Mullu arhitektuuribüroos Komissarov Arhitektuur küpsenud renoveerimisprojekt näeb ette pargis mänguplatside ja liikluslinnaku kohendamist, kõnniteede korrastamist, uue purskkaevu rajamist, aga ka haljastuse ümberkujundamist.

Et kogu ettevõtmine annaks sadu tuhandeid eurosid neelates juba niigi kärbete objektiks olevale linnaeelarvele valusa hoobi, pole linnavalitsus seni määranud täpset plaani, millises tempos idee ellu viia. Küll aga otsustati hiljuti Linnahoolduse mehed alale puid langetama saata, sest lumevaene talv jättis neile selleks tööks piisavalt vaba aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles