Viljandisse jõudnud pood aitab roosa kvartsi abil armastust otsida

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile avatud kauplus Väike Ingel meelitas peale esoteerikafännide kohale teisigi uudistajaid, sest varasem Normani äri on tundmatuseni muutunud.
Eile avatud kauplus Väike Ingel meelitas peale esoteerikafännide kohale teisigi uudistajaid, sest varasem Normani äri on tundmatuseni muutunud. Foto: Marko Saarm

Ligi veerand sajandit Tartu tänaval tegutsenud Normani äri jaoks olid 1990. aastatel järjekorrad ja tunglemine igapäevased. Eile kogunes samasse ruumi taas hulk inimesi, et tervitada uut, esoteerikakauplust Väike Ingel.

Juba enne avamist ootas ukse taga üliõpilane Kristine Volens, kes oli ka oma sõbranna kaasa kutsunud. Kui seni on Volens tähendusega kivikesi ja neist tehtud ehteid ostnud Tartust Loitsukeldrist, siis eilsest avanes selleks võimalus ka kodulinnas. «Mind huvitab see vääriskivide asi. Oonüks on alati kotis kaasas,» rääkis neiu.

Väikse Ingli avamisele oli tulnud ka Mare Jäärats, kes on tõeline inglite fänn. Vähe sellest, et tal rippusid kõrvas inglitega ehted ning koti ja mantli küljes inglikujulised helkurid, on tal kodus üle 80 tiivulise kujukese. Naine rääkis, et ta on neid kogunud kümmekond aastat, sest usub inglitesse ja teab, et tal on oma kaitseinglid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles