Siller Auto kavandab uut esindust

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siller Auto juhatuse liige Ervin Juht kinnitas, et Tallinna tänava lõppu rajatava keskuse suurus ja hind jäävad mõistlikesse piiridesse. «Me ei pea siin nullist alustama, sest elekter, vesi ja kanalisatsioon on olemas ja osaliselt saame kasutada vana laohoonet,» selgitas ta.
Siller Auto juhatuse liige Ervin Juht kinnitas, et Tallinna tänava lõppu rajatava keskuse suurus ja hind jäävad mõistlikesse piiridesse. «Me ei pea siin nullist alustama, sest elekter, vesi ja kanalisatsioon on olemas ja osaliselt saame kasutada vana laohoonet,» selgitas ta. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kaheksa aasta eest Viljandis Uuelt tänavalt Suur-Kaarde kolinud Siller Auto kavatseb taas asukohta vahetada ja on algatanud Tallinna tänav 99-a krundi detailplaneeringu.

Siller Auto juhataja Ervin Juht tõdes, et sobivat kohta on firma luuranud juba paar aastat ja kavatseb nüüd, mil see on leitud, arengus sammu edasi astuda.

Juhi sõnul tuleneb vajadus uuesti asupaika vahetada eelkõige sellest, et autotootjad seavad esindustele järjest rangemaid nõudmisi, mida praeguses keskuses pole võimalik täita. Näiteks peab salong asuma käidavas kohas, ent Paalalinna servas tegutseva Siller Auto kohta seda öelda ei saa.

Tõsi küll, ka Tallinna tänava lõpus paiknev 6516-ruutmeetrine krunt on linna piiril, kuid asub ikkagi peatänava ääres logistiliselt sobivas kohas ning teiste autofirmade lähedal.

Juht kinnitas, et sel ega järgmisel aastal ettevõte veel nõuete täitmisega kimpu ei jää, küll aga on kolimine hädavajalik kaugemat tulevikku silmas pidades.  

Praegu seisab Siller Auto maatükil tühi betoonpaneelidest ja silikaatkividest ladu. Seda lammutama ei hakata, kuid tulevasest keskusest moodustab vana ehitis vaid kolmandiku ja selle väljanägemine muutub täielikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles