Lumememmed vajusid päikese käes kössi

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Halliste põhikooli õpilased ehitasid kehalise kasvatuse ja tööõpetuse tundide ajal koolimaja ette 18 suurt ja väikest lumememme.
Halliste põhikooli õpilased ehitasid kehalise kasvatuse ja tööõpetuse tundide ajal koolimaja ette 18 suurt ja väikest lumememme. Foto: Inga Tiirats

Kui jaanuaris olid ideaalsed päevad suusatamiseks, siis veebruari viimane nädal tõi kaasa parimad sulailmad, mida talvemõnude nautijad kasutasid kohe lumememmeteoks.

Nii valmis Viljandimaa piiri ääres Ruunaraipel kahe mehe kõrgune memm ning lumemeeste salga võrra said rikkamaks Männimäe lasteaed ja Halliste põhikool.

«Nüüd on nad küll natuke kössi vajunud ja tänahommikuse seisuga on mõnel kujul nina eest ära kukkunud, aga nad olid ikka väga uhked küll,» rääkis Halliste põhikooli õpetaja Milvi Kull möödunud neljapäeval koos kooliõpilastega valmis meisterdatud 18 lumemehest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles