Klaari näoga ideeline elukauge mees

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auväärt elukogemusega Mõisaküla elanikud Juhan Rebane (vasakul) ja Aleksei Buschin annavad oma hinnangu peaminister Taavi Rõivasele (ülemisel fotol). Nende arvamused peegeldavad Turu-uuringute aktsiaseltsi viimase küsitluse tulemusi.
Auväärt elukogemusega Mõisaküla elanikud Juhan Rebane (vasakul) ja Aleksei Buschin annavad oma hinnangu peaminister Taavi Rõivasele (ülemisel fotol). Nende arvamused peegeldavad Turu-uuringute aktsiaseltsi viimase küsitluse tulemusi. Foto: Erik Prozes, Marko Saarm

Kes on Eesti peaminister? Keset töist argipäeva esitatud veider küsimus paneb väikelinna kauplusetöötaja mõttesse. Siis teatab ta: «Andrus Ansip. Juba vist teist hooaega.»

Ajakirjanik usutleb edasi: «Aga kes on siis Taavi Rõivas?»

«Nüüd tuli meelde!» ütleb 47-aastane naine, kes oma nime lehes avaldada ei soovi. «Rõivas on paar aastat kindlasti selles ametis olnud. Ansip läks Brüsselisse. Ma lihtsalt ei mõtle selle peale, kes on peaminister.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles