Kättemaksuhimus mees süütas Tarvastu pere kodu

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Söödi talu elumaja muutus tulekahju tagajärjel elamiskõlbmatuks. Päästa õnnestus mõned jalanõud ja pann. Ehkki osa riideid jäi kappides terveks, rikkus suits needki.
Söödi talu elumaja muutus tulekahju tagajärjel elamiskõlbmatuks. Päästa õnnestus mõned jalanõud ja pann. Ehkki osa riideid jäi kappides terveks, rikkus suits needki. Foto: Elmo Riig

Tarvastu vallas Jakobimõisa külas rahulikult oma voodis magav mees kuulis ööl vastu kolmapäeva kella kolme paiku kõva kärgatust ja nägi, kuidas aknaklaasi killud toapõrandale kukkusid. Hetke pärast oli tema elumaja leekides.

Päev hiljem rääkis Söödi talu peremees Einar Eller, et ta nägi aknast sisse visatud telliskivi ja tundis enne leekide lahvatamist tugevat bensiinihaisu. Päästeameti töötajad leidsid kustutustööde järel majast süütepudeli, mis nende andmetel oligi tulekahju põhjustaja.

Pärast akna purunemist voodist üles hüpanud Einar Eller haaras öökapilt telefoni ja helistas päästeametisse. Köögiaknast nägi ta, kuidas üks mees autotulede valgel kiiruga välgumihkli süütas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles