Raskustes sattunud piimatööstuse omanik: Viljandi tehases jätkub tavapärane töö

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aktsiaseltsi Tere Viljandi tootmismajas käib praegu töö tavapärasel moel. Ettevõtte juht ja omanik Oliver Kruuda lubab, et nii see ka jääb.
Aktsiaseltsi Tere Viljandi tootmismajas käib praegu töö tavapärasel moel. Ettevõtte juht ja omanik Oliver Kruuda lubab, et nii see ka jääb. Foto: Elmo Riig

Makseraskustesse sattunud Tere piimatööstuse juhi ja omaniku Oliver Kruuda kinnitust mööda pole Tere Viljandi tehase töötajatel põhjust tuleviku pärast muretseda.

Aktsiaseltsi Tere Viljandi tootmisüksuses on praegu palgal ligi 130 inimest. Nende käe all valmivad kohupiimatooted, sulatatud juust ja kohukesed. Samuti villitakse siin kilepiima ja hapukoort.

Eelmisel nädalal tekkis põhjendatud küsimus, kui kindel saab olla siinse tehase praegusel kujul püsimises, kui Harju maakohus algatas Tere avalduse alusel ettevõtte saneerimismenetluse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles