Kohviku menüüd koostades vaadati otsa ka oma maja rahvale

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile oli Viljandi spordihoone uues kohvikus esimene argine tööpäev. Nime kohal veel pole ja juhataja Karmen Ütsiku sõnul on plaanis selles vallas abi paluda linnarahvalt.
Eile oli Viljandi spordihoone uues kohvikus esimene argine tööpäev. Nime kohal veel pole ja juhataja Karmen Ütsiku sõnul on plaanis selles vallas abi paluda linnarahvalt. Foto: Elmo Riig

​Kuigi Viljandi spordihoone uue kohviku lükanduks tõmmati klientidele lahti juba möödunud nädala lõpul, olid esimesed päevad juhataja Karmen Ütsiku sõnul pigem prooviaeg ning igapäevase tööjärje sai söögikoht sisse eilsest.

«Eelmisel nädalal panime rõhku spordipoistele, et teaksime, mis meid ees ootab,» lausus Ütsik ning selgitas, et siis leidsid spordihoones aset maadlusvõistlused ja menüü sai lisa liha arvelt. «Maadlejad on ju nädal aega oma toitumist korrigeerinud, et kaalu vähendada, ja kui nad siis kaalumiselt tulevad, on neil vaba voli kõike süüa.» 

Kohvik ootab nime 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles