Kuigi Viljandi spordihoone uue kohviku lükanduks tõmmati klientidele lahti juba möödunud nädala lõpul, olid esimesed päevad juhataja Karmen Ütsiku sõnul pigem prooviaeg ning igapäevase tööjärje sai söögikoht sisse eilsest.
Tellijale
Kohviku menüüd koostades vaadati otsa ka oma maja rahvale
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eelmisel nädalal panime rõhku spordipoistele, et teaksime, mis meid ees ootab,» lausus Ütsik ning selgitas, et siis leidsid spordihoones aset maadlusvõistlused ja menüü sai lisa liha arvelt. «Maadlejad on ju nädal aega oma toitumist korrigeerinud, et kaalu vähendada, ja kui nad siis kaalumiselt tulevad, on neil vaba voli kõike süüa.»