Mulgi Krõpse saab osta maast kümne kilomeetri kõrgusel

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvel vahetas ettevõte tootmisseadmeid ning tootmisjuhi Indrek Palu sõnul võimaldab see teha korraga palju rohkem krõpse kui seni.
Suvel vahetas ettevõte tootmisseadmeid ning tootmisjuhi Indrek Palu sõnul võimaldab see teha korraga palju rohkem krõpse kui seni. Foto: Elmo Riig

Karksi-Nuias valmivad Mulgi Krõpsud on jõudnud Eesti uue lennukompanii ainsa eestlastest personaliga lennuki pardale ning peedist, kartulist või hapukapsast tehtud krõpsupakke saab seal osta 5,50 euro eest.

Eesti riigile kuuluv lennufirma Nordic Aviation Group on nüüdseks suutnud ühe Adria Airwaysi lennuki kohandada selliseks, et seal on eestikeelne teenindus, eestikeelsed sildid ning ka Eesti ettevõtete toodangust koosnev pardamenüü.

Mulgi Krõpsude müügijuht Ronni Neissaar rääkis, et lennufirma esindajad leidsid Viljandimaal tegutseva väikefirma ise üles. «Tegid pakkumise, et meil on selline eestimaine värk ja nad võtavad meie krõpsud oma menüüsse,» meenutas Neissaar.  Nüüdseks on Karksi-Nuias valmivaid krõbinaid pakutud kümne kilomeetri kõrgusel neli nädalat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles