Viljandi volikogu kiitis veekeskuse müügi lepingu heaks

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vikerkaare varemed, mille asemel peaks kerkima Viljandi veekeskus
Vikerkaare varemed, mille asemel peaks kerkima Viljandi veekeskus Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnavolikogu tunnistas heaks lepingu, mille kohaselt ehitab osaühing Leviehitus järgmise aasta lõpuks veekeskuse ja linn ostab selle 47 miljoni krooni eest.


Lepingu tingimuste järgi ehitab Leviehitus veekeskuse Viljandi järve äärde 2009. aasta 31. detsembriks, mille järel ostab linn keskuse endale. Linnavolikogu volitas linnapead või tema asendajat sõlmima müügilepingut hiljemalt 30 päeva jooksul alates volikogu otsuse jõustumisest.

Viljandi veekeskus läheb linnale maksma koos käibemaksuga 47 149 260 krooni. Veekeskus saab olema Viljandi järve äärde loodava uue vaba aja veetmise koha ja Vikerkaare rannahoone üks osa.

Leviehituse juhataja Indrek Saar on varem tunnistanud, et ettevõttel on lepingu sõlmimisega kiire. Kohe pärast allkirjade andmist alustab tööd projekteerijate meeskond ning ehitusega tahetakse algust teha novembris.

Veekeskuse ehitaja valiti konkursil, kuhu esitasid oma pakkumise kolm ettevõtet. Tingimustele vastasid neist kaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles