Staadioneid asuti üle vaatama

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnavalitsuse majandusameti juht Reevo Maidla tõdes, et linnastaadionide parandamisega ei maksa kiirustada. Tänavuses linnaeelarves selleks raha pole, küll aga lubas haridus- ja kultuuriameti juhataja Mall Kõiv, et linn töötab juuniks välja plaani, millised koolistaadionid peaksid olema.
Viljandi linnavalitsuse majandusameti juht Reevo Maidla tõdes, et linnastaadionide parandamisega ei maksa kiirustada. Tänavuses linnaeelarves selleks raha pole, küll aga lubas haridus- ja kultuuriameti juhataja Mall Kõiv, et linn töötab juuniks välja plaani, millised koolistaadionid peaksid olema. Foto: Kristiina Baum / Sakala

Esimesel Viljandi linnavalitsuse staadionide renoveerimise töörühma kokkusaamisel tõdeti, et teemaga kiirustada ei saa, sest linnaeelarves pole selleks raha. Siiski ärkas kohaletulijates lootus, et staadionide seisukord läheb tulevikus paremaks.

Linnakoolide staadionide seisukord peab paremuse poole liikuma, tõdes Viljandi Jakobsoni kooli kehalise kasvatuse õpetaja Aivar Hommik.

«Õpilased küsivad, miks teistes koolides on staadionid korras, aga meil mitte,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles