Ingeri majas uksed avanud kohvik pakub supilõunaid

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii nagu eile lõuna ajal, on kolm suppi Ingegardi kohviku menüüs ka igal järgmisel päeval. Oja kooli koordinaator Piret Anier rääkis, et kohviku tuumiku moodustavad lapsevanemad.
Nii nagu eile lõuna ajal, on kolm suppi Ingegardi kohviku menüüs ka igal järgmisel päeval. Oja kooli koordinaator Piret Anier rääkis, et kohviku tuumiku moodustavad lapsevanemad. Foto: Marko Saarm

Ingeri majast välja kolinud Viljandi päevakeskuse asemel koha sisse võtnud Oja erakool avas seal lastevanemate eestvedamisel kohviku, mis pakub linnarahvale supilõunaid.

Kuigi eile olid Ingegardi kohviku uksed Pikal tänaval esimest päeva lahti, on ametlik avamine plaanis alles 29. veebruaril. Kohviku uksel lõunasööjaid oodanud Oja kooli koordinaator Piret Anier ütles, et esialgu teavad tulla pigem tuttavad, sest nad pole jõudnud uut kohta veel reklaamida. Esimeseks sööjaks olnud Peep Tobreluts kiitis nii suppide maitset kui seda, et kõht sai täis.

Peakokk Katrin Kangus, kelle laps õpib viie õpilasega Oja erakooli esimeses klassis, oli lõuna ajal, mil auravates pottides ootas sööjaid kolme sorti suppi, ametis kohviku sildi joonistamisega. Oma kohviku avamisest on Kangus, kes enne töötas lennukitehases noorsootöötajana, unistanud aastaid. Nüüd sai see koostöös teiste Oja erakooli lastevanematega teoks.    

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles