Sakala keskus on tantsumaratoni pidamiseks valmis

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bändide päeval on rahvast rõõmustamas käinud ka õige noored muusikud. 2007. aastal painutas lavalaudu ansambel Swingers.
Bändide päeval on rahvast rõõmustamas käinud ka õige noored muusikud. 2007. aastal painutas lavalaudu ansambel Swingers. Foto: Erakogu

Maakondlikud piirid kaotanud bändide päev toob homme Viljandis roosa maja lavalaudadele üheksa eriilmelist kollektiivi. Kõik nad on elusmuusikat mängivad koosseisud päris instrumentide ja muusikutega.

Ühest küljest oli live-muusika eelistamine korraldajate soov, teisalt pole bändide päeva peakorraldaja Sirje Fedjuki kinnitusel ükski fonogrammimuusikat mängiv kooslus sel aastal end isegi pakkumas käinud. «Väljavalitud pundid on küll juba mõnda aega teada, kuid iga päev saan uusi telefonikõnesid ja kirju esinemissooviga,» rõõmustas korraldaja.

Lavale on oodata kolme Viljandi ansamblit. Kaugemalt tulevad bändid on Tartu-, Pärnu- ja Saaremaalt, kuid nii mõneski neist teeb Fedjuki kinnitusel kaasa Viljandi juurtega pillimehi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles