Linnavalitsus paneb idanema järgmise planeeringuvaidluse

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aadressi Roo tänav 1 kandev näotu tühermaa seisab Viljandi järve ranna naabruses valdava osa aastast kasutuseta. Üksnes suurvõistluste ajal tarvitatakse selle linnapoolset kõrgemat osa parkimisplatsina.
Aadressi Roo tänav 1 kandev näotu tühermaa seisab Viljandi järve ranna naabruses valdava osa aastast kasutuseta. Üksnes suurvõistluste ajal tarvitatakse selle linnapoolset kõrgemat osa parkimisplatsina. Foto: Elmo Riig / Sakala

Linnavalitsus tahab lubada Viljandi järve ranna vahetus naabruses Roo tänavaga piirneva tühermaa eramaju täis ehitada. Kui seda 13 aastat tagasi prooviti, jäi plaan ümbruskonna elanike tulise vastuseisu tõttu katki.

Aadressi Roo tänav 1 kandev lage ja sageli osalt üleujutatud maatükk, mida rahvas mõnikord vanast harjumusest kruusaauguks nimetab, tõusis üle tüki aja huviobjektiks seoses plaaniga ehitada järve äärde spaahotell. Kui esialgu arvati, et puhkeasutust pole võimalik sinna planeerida, ilma et selleks tuleks hammustada ka tükk Roo 1 alast, siis peagi jõuti veendumuseni, et seda pole siiski tarvis.

Kaardid olid laual

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles