Joobes juhid reetsid end kahtlase sõidustiiliga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval pidas politsei Viljandimaal kinni kaks alkoholi tarvitanud  juhti. Viljandi politseijaoskonna patrullitalituse juhi Alar Sadama sõnul jättis mõlema tabatud juhi tegevus autoroolis politseinikele mulje, et midagi on valesti.

Esimesel juhul sõitis piirkonnapolitseinik Karksi-Nuiast Mõisaküla poole ning jõudis ühel hetkel järele sõidukile, mille liikumine teel viitas sellele, et ilmselt pole juhiga kõik päris korras. Nimelt kaldus sõiduk  tihti vastassuunavööndisse ning paremale keeramiseks sõitis seal enne mitusada meetrit. Politseinik pidas sõiduki kinni ja tuvastas, et selle roolis olev naine oli joobes. Juht  paigutati arestimajja.

Teisel juhul oli politseipatrull teel väljakutsele ning Imavere–Viljandi–Karksi-Nuia maanteel märkasid nad, kuidas kõrvalteelt keeras peateel liikuvale sõidukile ette sõiduauto Volkswagen ja oleks peaaegu põhjustanud õnnetuse. Ametnikud pidasid sõiduki kinni ja tuvastasid, et selle juht oli tarvitanud alkoholi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles