Viljandimaa päevaleht soosib oma tellijaid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulukorvi loosimises osalevad kõik, kel on kehtiv «Sakala» tellimus vähemalt 2011. aasta 14. jaanuarini, ka need, kel on võimalik leht tellida vaid üheks kuuks.
Jõulukorvi loosimises osalevad kõik, kel on kehtiv «Sakala» tellimus vähemalt 2011. aasta 14. jaanuarini, ka need, kel on võimalik leht tellida vaid üheks kuuks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kõigil «Sakala» tellijail on juba aasta olnud võimalus soetada Paku kaart, millega võib iga kuu poest osta mõnda kaupa soodsa hinnaga.

Lehe tellijaskonna kaardi uued pakkumised tulevad välja järgmise aasta jaanuarikuu teisel nädalal.

Hooajakaup

«Oleme üritanud valida oma tellijatele parema hinnaga neid tooteid, mis on hooajal vajalikud, näiteks rehvivahetuse ajal rehve või digipöörde eel digibokse,» rääkis «Sakala» reklaamijuht Merlin Muts. «Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetset toodet oma hinnaklassis parima hinnaga Viljandimaal.»

Senised menutooted on olnud koera kuivtoidu kott ja digiboks. Jõulukuul suudeti tänu Paku pakkumisele lühikese aja jooksul müüa viis kallist õmblusmasinat ja kolm pesumasinat.

Ligi aastaga on oma Paku kaardi välja võtnud 1100 tellijat. Õigus kaart tasuta saada on kõigil, kel käib kodus «Sakala». Kaart on nimeline ja kehtib seni, kuni jookseb tellimus. Kaardi saab kätte lehetoimetusest Viljandis Tartu tänav 8.

Uuel aastal on plaanis pakkumisi jätkata iga kuu teisel nädalal.

Ebaküpress ja jõulukorv

Kellel on alles plaan lehte tellida, võtku teadmiseks, et need, kes vormistavad või pikendavad tellimuse «Sakala» toimetuses, saavad kingiks elava väikese jõulupuu, ebaküpressi.

Kel aga «Sakala» juba käib, osalevad jõulukorvi loosimises. Tellijate vahel jagatakse kümme väga suurt korvi. Loosimises osalemiseks on vaja oma tellimust pikendada või see vormistada 20. detsembriks.

«Bauhofilt saadud punutud korvis on palju head pidulauale sobivat kaupa: suur valik Oskari lihatooteid, Talleggi erisugused linnulihatooted, E-Piima rikkalik juustuvalik ning Karksi ja Liiwi Heliisi jõulunapsid, lisaks Võhma jõuluküünlad, Rahva Raamatu kinkekaart, ON24 kinkekaart ja kalkulaator-mõõdulint ning kui uni peale tuleb, saab ronida DeLuxi pehme teki alla,» loetles Merlin Muts.

Osalevad kõik, kel on kehtiv «Sakala» tellimus vähemalt 2011. aasta 14. jaanuarini, ka need, kel on võimalik leht tellida vaid üheks kuuks, ning loomulikult kõik otsekorralduse vormistanud inimesed.

Võitjad loosib välja arvuti mitme tunnistaja juuresolekul. «Sakala» avaldab võitjate nimed 21. detsembri lehes ja võtab nendega ise ühendust.

Teadmiseks võimalikele õnnelikele lisas reklaamijuht Merlin Muts, et jõulukorv on tõesti väga suur, nii et käe otsas seda koju viia ei saa. «Kui võitja ei saa korvile autoga järele sõita, aitab «Sakala» selle võitjale koju viia,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles