Tee- ja kaevuraha hoiab vallas tülituld

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Soa näitas kolmapäeval kaasvõitlejatele Maarika Linnule ja Raina Parvele oma kodutalu (seal elab praegu tema ema) hädist kaevu. Et majapidamises oleks tulevikus alati puhas joogivesi, lootis Soa hajaasustuse programmist saada abi puurkaevu tegemiseks. Nüüd aga kasvab sellest ettevõtmisest välja tülikas kohtulahing.
Tanel Soa näitas kolmapäeval kaasvõitlejatele Maarika Linnule ja Raina Parvele oma kodutalu (seal elab praegu tema ema) hädist kaevu. Et majapidamises oleks tulevikus alati puhas joogivesi, lootis Soa hajaasustuse programmist saada abi puurkaevu tegemiseks. Nüüd aga kasvab sellest ettevõtmisest välja tülikas kohtulahing. Foto: Marko Saarm / Sakala

Selleks, et väikses kohas puhkeks suur tüli, pole palju tarvis. Piisab, kui hakata inimestele raha jagama ning nad selle tarvis järjekorda seada.

Kõpu vallas on juba suvest saati püsinud vankumatu vastasseis, kus ühel pool rindejoont on piltikult öeldes maasse kaevunud omavalitsuse juhtorganid ning teisel pool pered, kes veevärgi ajakohastamiseks või tee-ehituseks mõeldud abirahast ilma jäid. Nüüd ähvardab sõnasõda areneda kurnavaks kohtulahinguks.

Hiljuti pöördusid Kulli talu perenaine Raina Parv, Teesoo talu perenaine Maarika Lind, Metsa talu perenaine Kristel Leets ja Kihusalo talu perepoeg Tanel Soa juristide poole palvega ette valmistada kohtukaebus, millega nõutakse Kõpu vallavolikogus tänavu jaanuaris langetatud otsuse tühistamist. Kas asi jõuab ka tegelikult kohtusse, selgub lähipäevil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles