Vana-Võidu mehed tegid Eesti rekordi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana-Võidu vibuklubi liige Harri Köhler lasi Järvakandis Eesti meeste plokkvidu rekordit tähistava silmade summa, kuid sama tulemuse 1346 silma kogunud Evert Ressar pälvis rekordi oma nimele, sest tabas viljandlasest enam kümneid.
Vana-Võidu vibuklubi liige Harri Köhler lasi Järvakandis Eesti meeste plokkvidu rekordit tähistava silmade summa, kuid sama tulemuse 1346 silma kogunud Evert Ressar pälvis rekordi oma nimele, sest tabas viljandlasest enam kümneid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval ja pühapäeval Järvakandi vibuvõistlusel «Ilves Cup» uuendasid plokkvibulaskjad Evert Ressar klubist Järvakandi Ilves ja Harri Köhler Vana-Võidu Vibuklubist Eesti rekordit harjutuses FITA-1 lastes 1346 silma. Et tulemuste võrdsuse korral loetakse paremuse selgitamiseks kümneid ja sisekümneid, siis kuulub Eesti rekord esindaja Ressari nimele. Temal oli neid 80 Köhleri 75 vastu.


Ometi ei jäänud ka Harri Köhler Järvakandis rekordita - meeste plokkvibu klassi võistkondlikus arvestuses lasi Vana-Võidu Vibuklubi / Viljandi spordikooli meeskond koosseisus Harri Köhler, Romet Köhler ja Jaan Kookla uue Eesti rekordi tulemusega 3969 silma.

Meeste plokkvibulaskjate individuaalvõistlusel pälvis Jaan Kooklaa 1336 silmaga kolmanda koha.
Sportvibude arvestus tegi suurepärase võistluse Viljandimaa juunior Taavo Allik, kes lõpetas isiklikku rekordit tähistava tulemusega 1242 silma, mis andis kolmanda koha. Võidukarika pälvis 1248 silma kogunud Tanel Kaasik Tallinna Kalevist, teiseks tuli teiseks Siim Aaver 1244 silmaga.
Noormeeste kadettide arvestuses pälvis võidu Ants-Martti Helinurm 1194 silmaga.

Eestis vibulaskurite hooaeg lõppeb traditsioonilise Järvakandi «Lumemängudega», mis tänavu peetakse 4. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles