Kolm meest said mõrvakahtlustuse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval joomingu käigus Viljandis Uuel tänaval tapetud 44-aastase mehe mõrvas kahtlustatakse kolme meest, kellest kaks on vahi alla võetud.

Tapetud mehe vägivallatunnustega surnukeha leiti ühest Uue tänava maja korterist esmaspäeva pärastlõunal ning sündmuskohal tabati kaks purjus meest.

Ringkonnaprokuröri Marja-Liina Talimaa sõnul võtsid 29-aastane Andrus ja 29-aastane Meinhard süü kohe omaks ning kohus andis loa nad vahistada.

Kolmas mees, kellele tapmises kahtlustus esitati, on 43-aastane Toomas. Tema peeti kinni päev hiljem ja kuulati üle. Ehkki talle esitati tapmiskahtlustus, ei pea prokuratuur tema vahistamist vajalikuks.

Esialgsete andmete järgi tekkis meeste vahel joomingu käigus tüli, mille tagajärjel peksti samas korteris elav mees surnuks. Lõuna prefektuur alustas juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb tapmist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles