Käsitöömess kolib aita

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

17. ja 18. detsembril korraldab Viljandimaa rahvakunstiühing pärimusmuusika aidas käsitöömessi. Oma töid tulevad tutvustama ja müüma umbes 80 käsitöömeistrit ja talutoidu valmistajat kõikjalt Eestist.

Ühingu esimehe Leida Mägi teatel saab osta ehteid, keraamikat, kudumeid, vilditud esemeid, puidust tooteid, punutisi, kaltsuvaipu ja palju muud põnevat, mida meistrid on selleks puhuks teinud.

Rohkesti on ka toidupoolise pakkujaid. Olustvere kutsekool tuleb välja mitmekesise toiduletiga ning lihatooteid tuuakse Tapalt, juustu Põltsamaalt, leiba Saaremaalt, küpsetisi Keilast ja Viljandist ning mitmesuguseid talutooteid Tartumaalt. Osta saab meesaadusi, astelpaju- ja aaloetooteid ning jõhvikaid. Tulevad ka Tsuburka talu oma teede ja salvide ning Tamme aiandustalu maitsetaimesegudega.

Õpitubades saab viltida, päkapikke ja kaarte valmistada ning vanapaberist korve meisterdada. Õues töötavad palkmööbli- ja puuskulptuuride valmistajad Lõuna-Eestist, Berry Farming pakub astelpajutooteid ja kuuma glögi. Selgi korral on müügil punutisi ja lambanahast esemeid.

Esimesel päeval on mess avatud kella 11—18 ja teisel päeval kella 10—15.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles