Squash'i-huvilised saavad koolitust

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Septembris avati Tääksis Viljandimaa ainus squash`i ehk seinatennise mängimise väljak.
Septembris avati Tääksis Viljandimaa ainus squash`i ehk seinatennise mängimise väljak. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval korraldab spordiklubi Tääksi Viljandi ainsal seinatenniseväljakul atesteeritud treenerite juhendamisel squash'i-teemalise koolituse.


Suve lõpul Tääksi koolimaja lähedal avatud spordiklubi hoonesse rajatud seinatennisesaalis käib klubi liikme Taavi Aavasalu sõnul võrdlemisi vilgas tegevus. «Kurta ei saa: vabu mänguaegu küll on, ent mängijaid jagub igale päevale,» selgitas Aavasalu. Tema arvates ei saa huviliste puuduse üle kurta, aga et squash on enamikule viljandimaalastele võrdlemisi uus, on paljud palunud ka juhendamist ja õpetust.

Seepärast korraldabki spordiklubi 11. detsembril koolituspäeva. Kohale tulnuid juhendavad teise taseme squash'i-treenerid Paul Piik ja Andri Talts.

Päev algab kell 11, aga et korraldajate kinnitust mööda saab tunnis korraga kaasa teha neli kuni viis huvilist, on tarvis osavõtust teada anda Taavi Aavasalu telefonil 5694 2847. Koolitus on tasuline.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles