Karksi-Nuia sai taas uue kultuurijuhi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi-Nuia kultuurikeskuse juht Kai Kannistu.
Karksi-Nuia kultuurikeskuse juht Kai Kannistu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Septembri algul asus Karksi-Nuia kultuurikeskust juhtima Kai Kannistu, kes aasta jooksul saadud kogemuste põhjal hindab kõrgelt nii kohalikke olusid kui rahva koostöövalmidust


Vallavanem Arvo Malingu sõnul räägivad vastse juhataja kasuks tema kaasakiskuv elurõõm, algatusvõime ja hea majanduslik mõtlemine.


«Tegime Kannistule ettepaneku hakata kultuurikeskuse juhatajaks, sest ta on oma tööga tõestanud, et sobib sellele ametikohale,» lausus vallavanem. Tema arvates on kohalik kultuurielu muutunud viimasel ajal elavamaks.

Eelmise aasta oktoobris sai Kannistust alles mõni kuu ametis olnud Karksi-Nuia kultuurikeskuse juhataja Maryo Šljaiterise asetäitja. Enne seda oli naine üle 14 aasta olnud Halliste valla Kaarli rahvamaja juhataja ning töö oli teda kokku viinud ka Karksi kandi inimestega.


«Päris võõras see koht mulle polnud,» nentis Kannistu, kes oli möödunud aastaga rahul, sest  teda võtsid hästi vastu nii kolleegid kui kohalik rahvas. «Vähemalt mulle tundub nii,» lisas ta naerdes. «Sellega on ikka sedasi, et kuidas sina külale, nõnda küla sinule.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles