Viljandi bussifirma langetas hinda

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mulgi Reisid
Mulgi Reisid Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Aktsiaselts Mulgi Reisid pani täna tööle uue bussiliini Tartusse ja langetas Tallinna viival bussil pileti hinda.


Hinna langetamine sai ettevõtte juhi Madis Lepa väitel teoks seetõttu, et firma otsustas kasutusele võtta senisest ökonoomsema, kuid sõitjatele pisut ebamugava bussi.

«Tegemist on ökonoomse bussiga, kus pole konditsioneeri, WC-d ega allakäivaid istmeid,» selgitas Lepp. Samas kinnitas Mulgi Reiside juht, et buss on uus, ohutu ja sõidab sama kiiresti kui teised liinibussid.

Lepa sõnul hakkab viiel nädalapäeval Viljandist kell 7.55 väljuva bussiga Tallinna sõitmine maksma 130 krooni. Varem tuli pileti eest anda 150 krooni, konkurentidel maksab pilet pealinna enamasti 140 krooni.

Tänasest on käigus Mulgi Reiside buss, mis väljub iga päev kell 18.45 Viljandist Tartusse ja toob sealt kell 21 tagasi.

«Seni polnud viljandlasel võimalik osta eelmüügist piletit Tartusse viivale bussile, mis väljub Viljandist pärast kella kolme,» selgitas Lepp.

«Sakala» on varem kirjutanud, et õhtuti on Taaralinna pääseda väga keeruline. Soovijatel tuleb end mahutada Pärnust teekonda alustanud bussidele, mis on tihti täis ning millele eelmüügist piletit ei müüda.

Lepp avaldas usku, et käima pandud bussile sõitjaid leidub. «Pealegi on tegemist hiliseima bussiga, millega iga päev Tartust Viljandisse tagasi saab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles