Transpordifirmad aktsiisi tõusust: hullu ei ole, aga...

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu ilutsevad tanklates veel endised hinnad. Kui Olerexi juhatuse liikme Alan Vahti ennustus läheb täppi, kerkivad need neljapäeval.
Praegu ilutsevad tanklates veel endised hinnad. Kui Olerexi juhatuse liikme Alan Vahti ennustus läheb täppi, kerkivad need neljapäeval. Foto: Marko Saarm / Sakala

Nii bussifirma Hansa Liinid Viljandi regiooni juhataja Madis Lepp kui kaubaveoettevõtte Ants Viljandi juht Mait Hommik ei dramatiseeri värsket kütuseaktsiisi tõusu üle. Samas kumab mõlema mehe jutust, et transpordisektor pakub selletagi proovikive.

Nii märkis Madis Lepp, et just eelmise nädala lõpul langetas Hansa Liinid Tallinna–Viljandi bussides kampaania korras piletite hinda ligikaudu 40 protsenti, sest lisaks juba

varem kõva konkurentsi pakkunud rongiettevõttele Elron, mille tegevust riik doteerib, hakkas sel marsruudil sõitma odavbussifirma Simple Express.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles