Eriolümpia korvpallilahinguid võõrustas Lahmuse kool

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nagu kombeks, premeeriti kõiki eriolümpialasi toetajate tunnusmärki kandvate särkidega.
Nagu kombeks, premeeriti kõiki eriolümpialasi toetajate tunnusmärki kandvate särkidega. Foto: Erakogu

Möödunud kolmapäeval võtsid Lahmuse koolis Euroopa ja Euraasia eriolümpia korvpallinädalal üksteiselt mõõtu Eesti võistkonnad.

Eesti eriolümpia korvpalli meistrivõistlustel selgusid paremad kahes divisjonis.

Tugevamas tuli Kanneri ja Kiigemetsa kooli ees võitjaks Lahmuse. Teises divisjonis oli seekord edukam Vaeküla Kallemäe ees.

Nagu kombeks, premeeriti kõiki eriolümpialasi toetajate tunnusmärki kandvate särkidega ning parimaid ka karika ja medaliga.

Tänavu korraldas erivajadustega noorte spordiühenduse turniiri Lahmuse kool eesotsas sealse korvpalliringi juhendaja Kuuno Tiitusega.

Kuuno Tiitus ja Lahmuse kooli kehalise kasvatuse õpetaja Kristjan Kärt naasid nädala eest Leedust, kus peeti Euroopa eriolümpia liikumise korvpallikohtunike seminar.

Üks seminari olulisemaid teemasid oli 27. novembrist 5. detsembrini kestva Euroopa ja Euraasia eriolümpia korvpallinädala korraldamine.

Eesti eriolümpia on rahvusvahelise organisatsiooni liige 1989. aastast. Ühenduse põhieesmärk on organiseerida vaimsete ja liitpuuetega laste ning täiskasvanute treeninguid, võistlusi ja kultuuriüritusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles