EMT palub vabandust ja lubab tasuta kõnesid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMT logo.
EMT logo. Foto: Elmo Riig / Sakala

Mobliilioperaator EMT palub eilse võrgurikke pärast vabandust ja võimaldab homme oma võrgus tasuta rääkida.


«Tundes vastutust klientidele põhjustatud pahameele ja närvikulu eest, soovime lõpetada töönädala positiivsete emotsioonidega, pakkudes kõikidele EMT klientidele 3.detsembril võimalust rääkida EMT võrgus tasuta,» andis ettevõte teada.

Tasuta kõned EMT võrgus kehtivad kogu 3.detsembri jooksul kõikidele EMT lepingulistele, kõnekaartide ja Diili klientidele.

EMT juhatuse esimehe Valdo Kalmu sõnul teeb ettevõte kõik endast oleneva, et vältida analoogsete probleemide kordumist.

«Läbi kahekümne aasta on EMT alati seisnud parima levikvaliteedi eest ning investeerinud selle tagamisse. Ent vaatamata sellele, et EMT on dubleerinud kõik võrgusõlmed, ei saa tehnoloogia puhul mitte kunagi garanteerida sajaprotsendilist töökindlust,» selgitas Valdo Kalm. «Eilse juhtumi valguses vaatab EMT veel kord üle kogu võrguarhitektuuri ning süsteemide täiendava dubleerimise võimalused. Parima kvaliteedi tagamine on endiselt EMT südameasi ning jääb selleks.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles