Mainori kool muutis nime

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mainori kõrgkooli auditoorium.
Mainori kõrgkooli auditoorium. Foto: Aivar Aotäht

Mainori kõrgkooli kannab 1. detsembrist ametlikku nimetust Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor.
 


Kooli pressiteates on nimemuudatust põhjendatud sooviga positsioneerida Mainori kõrgkooli täpsemalt Eesti ja välismaa haridusruumis ning rõhutada üle-eestilisust ja ettevõtluspõhist õpet.

Arutelu tulemusena otsustati taotleda Mainori kõrgkooli uueks nimeks Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor (Estonian Entrepreneurship University of Applied Sciences).

Mainori rektori Krista Tuuliku sõnul on vajalik positsioneerida kooli just ettevõtluse valdkonnas. «Oluline on see, et valdkond on selgelt eristuv, ajakohane, riigi, ühiskonna ja ettevõtete tunnustust leidev, mitte üleliia kitsas,» selgitas Tuulik. Ta lisas, et uus nimetus sobib paremini kooli õppekavadega ja pakub rahvusvahelist arenguvõimalust.

Rektori sõnul õpib koolis ettevõtluse ja juhtimise valdkonnas üle 2000 tudengi ja 50 magistrandi 12 Eesti linnas.

Nimetus Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor võeti ametlikult kasutusele 1. detsembril ning tuuakse avalikkuse ette neljapäevast laupäevani Tallinnas kestval noorte infomessil «Teeviit 2010».
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles