Jüri Jaanson astus Reformierakonda

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanson lubas teha poliitikas tööd sama kõvasti kui spordimaailmas.
Jaanson lubas teha poliitikas tööd sama kõvasti kui spordimaailmas. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Hiljuti sportlaskarjääri lõpetamisest teatanud tippsõudja Jüri Jaanson astus Reformierakonda ning kandideerib tuleva aasta riigikogu valimistel selle nimekirjas Harju- ja Raplamaal.

Reformierakonna pressiteenistuse vahendusel selgitas Jaanson, et riigikogusse kandideerimine annab talle võimaluse muuta Eesti elu paremaks. Valituks osutudes lubas ta teha seal tööd sama kõvasti kui spordimaailmas.

«Mulle on lähedased sotsiaalvaldkond, sealhulgas puuetega inimestesse puutuvad küsimused, haridusteemad ja sport ning nendega soovingi poliitikas tegelda,» lausus Jaanson.

18. novembril sportlaskarjääri lõpetamisest teatanud Jaanson kinnitas, et jääb Pärnu patrioodiks, kuid kandideerib Harju- ja Raplamaal, sest tegi otsuse alles hiljuti ja Pärnus oli Reformierakonna meeskond siis juba koos.

Reformierakonda kuulub üle 9000 liikme.

Jüri Jaansoni treener ja abikaasa Tatjana Jaanson astus mullu augusti lõpul Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda ning on Pärnu linnavolikogu liige.

Riigikogu valimised on tuleva aasta 6. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles