Tiitlikaitsja langes konkurentsist

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa meeste korvpallikarikas leiab pärast tiitlikaitsja väljalangemist tänavu uue omaniku: neli konkurentsi jäänud meeskonda asuvad sel nädalal finaliste selgitama. Pilt on tehtud mullusel AP Metsa (mustas) ja Hansa Ilutulestike esikohamängul.
Viljandimaa meeste korvpallikarikas leiab pärast tiitlikaitsja väljalangemist tänavu uue omaniku: neli konkurentsi jäänud meeskonda asuvad sel nädalal finaliste selgitama. Pilt on tehtud mullusel AP Metsa (mustas) ja Hansa Ilutulestike esikohamängul. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaa meeste korvpalli karikavõistlustel on kaheteistkümnest meeskonnast konkurentsi jäänud neli. Täna alustavad poolfinaalseeriat AP Mets ja Spordikool/Sako.

Mullune finalist AP Mets ja Spordikool/Sako alustavad täna kell 19 Raudna spordihoones turniiri kolmanda ringi seeriat. Kui otse poolfinaali asetatud AP Metsal on see karikavõistluste esimene mäng, siis Spordikool/Sakol on seljataga neli kohtumist.

Mänguajad alles selguvad

Avaringis võistkonna Aken ja Uks alistanud Spordikool/Sako vastane oli veerandfinaalis Suure-Jaani. Esimese kohtumise 33 punktiga võitnud Spordikooli esindus kaotas teise küll 16 punktiga, ent pääses kahe mängu kokkuvõttes tulemusega 161:144 poolfinaali.

Kolmandas ringis, kus selguvad finalistid, kohtuvad võistkonnad kaks korda ning mängude tulemused summeeritakse. Turniiri korraldajate hulka kuuluva Igor Tavaste selgitust mööda pole teise mängu aega veel kokku lepitud.

Mänguajad pole teada teiseski poolfinaalpaaris, kus lähevad kokku Abja ja Suure-Jaani Noortekoondis. Viimati nimetatu oli turniiri teises ringis vastamisi Kõpu/Paistuga ning võitis mõlemad mängud kogutulemusega 186:135.

Viimasena turniiri kolmandasse ringi pääsenud Abja alistas möödunud nädalavahetusel peetud kahe kohtumise tulemusena 150:141 Viljandi maakonna mulluse karikavõitja Hansa Ilutulestikud. Abja meeskond, kes oli avaringis konkurentsist kukutanud kultuuriakadeemia esinduse, alistas reedel peetud teise ringi avakohtumises Hansa Ilutulestikud 85:77 ning pühapäevases kordusmängus oli tema edu minimaalne, 65:64.

Võitja selgub ühe mänguga

Hansa Ilutulestikel oli see turniiri esimene vastasseis, sest korraldajad olid paigutanud tiitlikaitsja turniiritabelis otse teise ringi.

Nii karikavõistluste finaal kui kolmanda koha mäng peetakse 18. detsembril Viljandi spordihoones. Viimases ringis selgub parim ühe kohtumise järel.

TULEMUSED

Maakonna korvpalli karikavõistluste teise ringi tulemused:

• Spordikool/Sako ja Suure-Jaani — 161:144 (84:51, 77:93)
• Suure-Jaani Noortekoondis ja Paistu/Kõpu — 186:135 (78:55, 108:80)
• Abja ja Hansa Ilutulestikud — 150:141 (85:77, 65:64).
Allikas: turniiri korraldajad

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles