Viljandi spordihoone kohvikusse tuleb euroalustest mööbel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordihoone kohvikus valmistasid töömehed eile euroalustest laudu ja diivanikonstruktsioone. Puitu lihvis Reigo Türk.
Viljandi spordihoone kohvikus valmistasid töömehed eile euroalustest laudu ja diivanikonstruktsioone. Puitu lihvis Reigo Türk. Foto: Elmo Riig / Sakala

Remondis olevas Viljandi spordihoone kohvikus valmistasid töömehed eile euroalustest laudu ja diivaneid. Pärast kauaaegsete rentnike lahkumist tühjaks jäänud koht peaks uuesti uksed avama tuleva kuu keskel.

Kõnealuses ruumis lakkas tegevus juba oktoobris, kui spordihoone uue osa avamisest saati ehk peaaegu 15 aastat seal tegutsenud osaühing Isu Tuba tõmbas tegevust koomale. Linnavalitsuse korraldatud konkursi uue rentniku leidmiseks võitis osaühing A.G.M. Kaubandus, kes peab Viljandis Pappa Pizza toidukohti. Nüüdseks on spordihoone kohvikus käinud pikemat aega remont.

Sakalal ei õnnestunud A.G.M. Kaubanduse juhatuse liikmelt Silver Särevilt teada saada, milliseks kohvik tema ettevõtte käe all kujuneb. Teisipäeval palus ta küsimused kirjalikult saata, kuid neile ei olnud loo valmimise ajaks vastuseid saabunud. Eile ei õnnestunud Särevit ka telefonitsi tabada. Kui leht detsembris kohviku kohta küsis, ei soovinud ettevõtja plaanidest veel rääkida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles