Minister: selgroog on murtud

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigihalduse ministri Arto Aasa ettevalmistatav reform pakub vähem kui 5000 elanikuga valdadele ja linnadele võimaluse tänavu vabatahtlikult naabritega liitumisläbirääkimistesse asuda. Kes seda teha ei taha, peab järgmisel aastal arvestama sundliitmisega.
Riigihalduse ministri Arto Aasa ettevalmistatav reform pakub vähem kui 5000 elanikuga valdadele ja linnadele võimaluse tänavu vabatahtlikult naabritega liitumisläbirääkimistesse asuda. Kes seda teha ei taha, peab järgmisel aastal arvestama sundliitmisega. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Suurt omavalitsusreformi ettevalmistav riigihalduse minister Arto Aas avaldas teisipäeval Viljandimaa vallavanemate ja linnapeadega kohtudes veendumust, et peatsed muudatused aitavad elu Eesti maapiirkondades edasi viia.

Arto Aas, kinnitasite Viljandimaa omavalitsuste juhtidele, et eelolevast suurest haldusreformist tekib Eesti maapiirkondadele reaalne kasu. Miks te selles veendunud olete?

Esiteks olen päris palju kokku puutunud nende omavalitsustega, kus ühinemine on juba ellu viidud. Inimesed ütlevad valdavalt, et see oli positiivse kogemusega. See annabki kõige rohkem enesekindlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles