Viljandi serval hakkab kasvama saja tamme salu

Margus Haav
, Sakala ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ursula Mikkor seisab Männimäel Tamrexi kaupluse taha jääval krundil, kuhu vähem kui kahe aasta pärast istutatakse Eesti Vabariigi juubeli puhul sada tamme. Väiksemal pildil olev tamm kasvab Viljandi järve ääres 700 pargis.
Ursula Mikkor seisab Männimäel Tamrexi kaupluse taha jääval krundil, kuhu vähem kui kahe aasta pärast istutatakse Eesti Vabariigi juubeli puhul sada tamme. Väiksemal pildil olev tamm kasvab Viljandi järve ääres 700 pargis. Foto: Marko Saarm, montaaž

Eesti Vabariigi juubeliaasta tähistamiseks istutatakse Viljandisse Männimäe tee kinnistule sada tamme. Väikesed tammed kasvavad juba, kuid istutama hakatakse neid alles 2018. aastal, kui riigil 100 aastat täis saab.

«Istutatud peavad nad olema 2018. aasta juunikuuks,» rääkis Viljandi linnavalitsuse haljastus- ja heakorraspetsialist Ursula Mikkor. «Plaan on selline, et me ei raja seda pargina, vaid pigem saluna, kus sada tamme kasvavad suures sõõris. Lõplik projekt on veel koostamisel.»

Istikud juba sirguvad

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles