«Naiste hääl» sai kujunduse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavuse festivali teema kujunduse lahendas Eili Lepik oma lemmikteemasid silmas pidades.
Tänavuse festivali teema kujunduse lahendas Eili Lepik oma lemmikteemasid silmas pidades. Foto: Folk.ee

Kujunduskonkursi lähteülesanne oli visualiseerida võimalikult tabavalt ja kujunduslikult sobivalt järgmise pärimusmuusika festivali teema «Naiste hääl».

Konkursile laekus 39 tööd 21 kujundajalt. Lõpliku valiku tegemisel läksid komisjoni pärimusmuusika keskuse töötajatest liikmete arvamused esialgu lahku ja kahel osavõtjal paluti enne võitja väljakuulutamist kavandeid täiustada. Pärast viimistletud tööde ülevaatmist langetati otsus, et tänavuse festivali tunnuskujunduse loob Eili Lepik. Ära märgitud ja 300-eurose preemia sai Kristi ja Ats Jenki kahe peale tehtud võistlustöö.

Eili Lepik on Tallinna ülikooli kunstiõpetuse eriala lõpetanud vabakutseline illustraator ja graafiline disainer. Enda kohta ütleb ta, et on unistaja, kelle suurimad inspiratsiooniallikad on loodus ja maagia. Tänavuse festivali kujunduse lahendas ta oma sõnul samuti lemmikteemasid silmas pidades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles