Fellin läheb pealinna festivali staapi toitma

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Merit Berzin
Merit Berzin Foto: Elmo Riig / Sakala

28. märtsist 3. aprillini Tallinnas peetav linnakultuuri festival «Tallinn Music Week» (TMW) haarab oma «Maitsete» programmi rekordarvu söögikohti ja festivali pop-up-restorani menüü eest vastutab Viljandi kohvik-restoran Fellin.

«Festivali ajaks ei pane me uksi Viljandis kinni,» lubas Fellini omanik Merit Berzin. «Tallinnas tuleb toitlustada päris suurt hulka inimesi: restoranis on poolsada kohta.»

Viimasel kahel aastal menukaks kohtumispaigaks kujunenud TMW pop-up-restoran avab ka tänavu uksed disaini- ja arhitektuurigaleriis. Fellini peakoka Margo Paluoja juhendamisel pakutakse nädala vältel festivali külalistele Fellini gurmeekaardi paremikku, mis on valmistatud enamasti Eesti talunike kasvatatust, järvedest ja merest püütust ning metsast korjatust.

Tagasi üles