Sakala keskuse laval esineb Mait Malmsten

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ekspertide komisjoni ette on toodud kummaline mees, kellelt loodetakse vihjeid tuleviku kohta. Kes on see fenomenaalse elu- ja ajaloonägemusega mees? On ta tõekuulutaja või soolapuhuja, hull või geenius, prohvet või šarlatan?
Ekspertide komisjoni ette on toodud kummaline mees, kellelt loodetakse vihjeid tuleviku kohta. Kes on see fenomenaalse elu- ja ajaloonägemusega mees? On ta tõekuulutaja või soolapuhuja, hull või geenius, prohvet või šarlatan? Foto: Erakogu

29. jaanuaril kell 19 mängitakse Sakala keskuses Bulgaaria kirjaniku Hristo Boytchevi näidendil põhinevat lavastust «Fenomen», mis on Mait Malmsteni esimene ülesastumine monolavastuses. 

Kaks aastat tagasi käis Hristo Boytchev Eestis ühe oma enim mängitava näidendi «Titanicu orkester» esietendusel. Tapa raudteejaamas nähtud lavastusega oli autor väga rahul ja tänu sellele pakkus ta R.A.A.A.M.-ile oma uuemat teksti «Fenomen». See oli nii uus, et Eestis oli selle Ida-Euroopa ühe tuntuma näitekirjaniku uudisteose maailmaesietendus. 

Näidendi on lavastanud Madis Kalmet ja kujundanud kunstnik Ervin Õunapuu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles