Räätsamatkast elektrigeneraatorini ehk Väike talvitajate välimääraja

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erinevalt mulluse talve algusest, mil spordipoodides kippus ostupalaviku tõttu mõnd kaupa nappima, on tänavu suuski ja uiske küllaga müügil.
Erinevalt mulluse talve algusest, mil spordipoodides kippus ostupalaviku tõttu mõnd kaupa nappima, on tänavu suuski ja uiske küllaga müügil. Foto: Peeter Kümmel

​Kauaoodatud talv on käes. Selline päris talv lume, jää, härmas puude ja täiesti arvestatavate miinuskraadidega. Mõnel tõstab see suunurgad kõrvade ligi, mõne paneb aga valjul häälel sajatama. Mis tüüpi talvenautleja olete teie?

Et oma kaasteeliste käitumist talvistes oludes paremini mõista, pani Sakala kokku ühe vastutustundetu, meelevaldse ja üle võlli aetud kodumaiste kahejalgsete imetajate välimääraja, mida iga lugeja võib kodus oma suva järgi täiendada või parandada. Solvumine ja häbenemine on rangelt lubatud.

Mugavuspagulane

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles