Viljandi pensionärid nurisevad tasuta sõidu vähenemise pärast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hulk Viljandi pensionäre on nördinud, et nende linnaliinibussidega tasuta sõidu õigust piirati 14 korrale kuus – paljud neist käivad bussiga huviringis või näiteks väetimaid eakaaslasi hooldamas.
Hulk Viljandi pensionäre on nördinud, et nende linnaliinibussidega tasuta sõidu õigust piirati 14 korrale kuus – paljud neist käivad bussiga huviringis või näiteks väetimaid eakaaslasi hooldamas. Foto: Marko Saarm / Sakala

Nõndasamuti nagu maal elavatele eakatele, pole ka Viljandi pensionäridele üksteiselt abi palumine ja kokkulepete tegemine võõras. Kel jalad rohkem all, see aitab.

«Üks inimene sõidab siin Uuelt tänavalt kolme erineva bussiga haiget vaatama. Tagasi tahab ta ka saada. Ja endalgi on vaja sõita,» rääkis viljandlane Meeta Kolding.

Kuigi tema ise on oma sõnutsi suur jalgsi käija ja Kevade tänavalt pole vahel midagi linna poole astuda, siis kaks korda nädalas võiks ikka bussiga tasuta sõita saada. «Mul on ka sõbrannad, kes paluvad teinekord apteegist rohtu või poest piima tuua. Jälle sõida. See 14 korda on ikka vähe.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles